Huurvoorwaarden:

Bij het ophalen van de bruidsjurk dient de huurder zich te legitimeren. Ook wordt er een kopie van  gemaakt van het legitimatiebewijs.
Reservering geschiedt uitsluitend na aanbetaling van € 100,- op het huurbedrag. Bij annulering wordt dit niet gerestitueerd. Het resterende huurbedrag moet worden voldaan bij het ophalen van de bruidsjurk.

In het huurbedrag zit 1 maal reinigingskosten verwerkt. Bij extra verontreinigde of beschadigde bruidsjurken vragen wij een nader overeen te komen vergoeding of totale vervangingskosten.

Een huurperiode is drie dagen: 1e dag halen, 2e dag gebruiken en 3e dag retourneren (m.u.v. zondag, maandag en feestdagen). Uiteraard is langer huren tegen meerprijs mogelijk
Bij terugbezorging na de afgesproken tijd worden extra kosten in rekening gebracht. Deze zijn per werkdag 50% van het huurbedrag.

Bij verhuur van een bruidsjurk wordt een borgsom van  € 250,- in rekening gebracht en deze moet bij het afhalen van de bruidsjurk contant worden voldaan. De huurder stelt zich volledig aansprakelijk voor diefstal of verlies.